Jovana i Vlada – dekoracija venčanja

Prvi septembar, đaci su produžili raspust do ponedeljka, a oni koji su želeli da se venčaju ove jeseni 2012. kao da su znali da će dan biti fenomenalan, pa su izabrali baš ovaj datum. Naš tim je tog dana dekorisao dva venčanja, a sada vam predstavljamo jedno od njih. :)

Koncept venčanja, natur materijali: drvo, american platno, natron papir i poljsko cveće, dominira bela boja,  sa žutim i zelenim akcentima. Vodile smo se prirodnim ambijentom Kluba S u Jakovu, gde se venčanje održalo.

Naš rad je počeo od pozivnica, za koje smo odabrale natron koverat, koji je nagovestio koncept budućeg venčanja. Cherry blossom je jedan od najznačajnijih simbola japanske tradicije, koji simboliše uspeh, čistotu, sreću pa smo ga zajedno sa mladencima izabrale za glavni motiv pozivnica.

 

Ambalažu poklona za goste smo uparili sa pozivnicama, a u ovim kutijicama su bile spakovane predivne, domaće karamele iz radionice Sweet Deya , koje su stigle čak iz USA.

Bidermajer je bio od ranunkulusa, lizijantusa i zelenih orhideja.

Trudili smo se da i gajeno cveće podseća na poljsko, zato se neke od vrsta poput ruža nisu ni našle u aranžmanima.

Brojevi za stolove su bili ispisani kredom na malim tablicama i stajali su zabodeni u aranžmane.

Hvala Jovani i Vladi što su nam omogućili da ovako nešto lepo sprovedemo u delo, želimo im puno lepih trenutaka u bračnom životu :)


*fotografija mladenaca by Branimir Milovanovic.

do sledećeg posta, nadajte se, mi se i dalje nadamo :)


This entry was posted in Blog, KSSN venčanja and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>