Dekoracija venčanja Iride i Willa

Još jedno venčanje u divnom prostoru restorana galerije 27. Uz engleski travnjak i enterijer pun drveta sjajno se uklopila žuta, omiljena Iridina boja.

Pozivnice koje smo dizajnirale i pravile su bile u sličnom tonu – beli papir sa detaljima predivnih žutih irisa. U centralnom delu pozivnice je glavni deo teksta, dok smo u džepić sa strane smestile ostale papiriće – meni, mapu i RSVP.

pozivnice-za-vencanje

*ukoliko ste propustili video koji je nastao dok smo spremale ove pozivnice, možete ga pogledati sada

Na ulaznoj kapiji smo postavile ram sa ručno ispisanim inicijalima mladenaca i (vrlo značajnom ;) ) strelicom koja upućuje ka prostoru gde je goste čekalo piće dobrodošlice.

dekoracija-vencanja-tabla-sa-imenima

dekoracija-vencanja-cvece-detalj

dekoracija-vencanja-cvece-detalji

Posle pića dobrodošlice, gostima smo zadale jedan neobičan zadatak. Na slikarski štafelaj smo postavile tablu za crtanje sa započetim crtežom (da ne bi došlo do one čuvene blokade ispred velikog belog papira) koji je trebalo da dovrše. Tu smo im pružile svu kreativnu slobodu.

dekoracija-vencanja-crtanje

Odmah pored štafelaja su se smestile kartice sa imenima. Pošto su stolovi bili obeleženi bojama, tako je i svaka kartica imala odgovarajuću mašnicu. Na donjoj polovini fotografije se vide zahvalnice sa kojima je trebalo upariti svoju karticu da biste našli svoje mesto.

dekoracija-vencanja-raspored-sedenja Cvetna dekoracija je pratila već postojeću paletu boja – belo, žuto i zeleno. Sve smešteno u staklene kugle, zajedno sa plutajućim svećama. A da bismo dodale malo *bling*bling* efekta, na dno svake kugle smo smestile stotine srebrnih zvezdica.

dekoracija-vencanja-sljokice

dekoracija-vencanja-cvece

dekoracija-vencanja-cvetni-aranzmani

dekoracija-vencanja-cvetni-aranzman-zuto

Duž čitavog zida restorana 27 okačile smo “zavesu” od satenskih traka. Njeno fotografisanje je bio najozbiljniji poduhvat i moramo vam priznati da uživo izgleda mnogo bolje nego na fotografijama.

dekoracija-vencanja-satenske-trake Cvetići za kićenje – ruzmarin za muškarce i pastelno žute i krem mašnice za devojke. Will je, naravno, bio povlašćen. Za njega smo napravile cvetić sa žutom frezijom.

dekoracija-vencanja-cvetici-za-kicenje cvetici-za-kicenje-zute-frezije

I za kraj Iridin bidermajer, kao i buketić koji je nosila Ellie.

bidermajer-zute-frezije

Pravo letnje venčanje. Žuta boja izgleda nestvarno lepo i sveže iako je mnogi izbegavaju. Nas je u ovoj kombinaciji potpuno opčinila. Ostale smo zaljubljene u žute frezije.

P.S. stigla nam je i fotografija gotovog crteža. Ovde će živeti Irida i Will. Možda im nekad i svratimo u posetu ;)

crtez

Do sledećeg posta – nadajte se…

i mi se nadamo :)

This entry was posted in Blog, KSSN venčanja and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Dekoracija venčanja Iride i Willa

 1. Bojana says:

  Prelepo je! Svaka čast devojke!! Naprosto ne znam sta bih pre izdvojila, da li pozivnice, mladozenjin cvetic, bidermajer…Razigrano i sveze.
  Mozete li mi reci, gde mogu da pronadjem te preslatke zvezdice?

 2. Kako sam se nadala says:

  hvala bojana :)
  zvezdice se svrstavaju u kategoriju sljokica. tako da ih mozes naci u raznim pozamanterijama, prodavnicama repromaterijala za izradu nakita,…

 3. Marija says:

  Nekako sam navikla da su cveće i pozivnic, te zahvalnice koje vi odaberete/aranžirate/napravite uvek divne i nesvakidašnje. Ono što me je ovde naročito oduševilo je zavesa od satenskih traka – vrlo elegantno i neobično. Svaka čast na ideji i realizaciji.

 4. dekoracija says:

  Svaka cast, savrsena dekoracija

 5. Lara says:

  ej cure jel onaj smilj iz Preka ista posluzio,nadam se da je….lipo van je ovo,samo naprid,evo i ja sad cekan cetvrti misec da odradin neka vincanja….neka luda s tulipanima…ako bude prilike ovo sljedeće lito saljem jos smilja i ako bude tibalo skoljkica….pozz iz kisnog Zadra! Lara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>